Idag är det söndag..

..och jag sitter med en novell som ska skrivas och en veme som ska läsas. Men tyvärr så är det inte så enkelt, tankarna vandrar iväg, telefonen tas fram och annat. Men that's how it is! Annars händer inte mycket, det är påsklov om två veckor och det är tusentals saker som ska vara klart innan dess, kommer kännas skönt när det är över.
 
Jag borde egentligen skriva om Jerusalem och Jesus nu istället för det här men min fantasi existerar inte idag. En jävligt nice nyhet är att studentresan är nu betald och det känns otroligt bra. 54 dagar kvar tills vi befinner oss i Spanien, Mallorca och Magaluf :D

Underbara tisdag

Den här tisdagen har varit riktigt underbar hittills. Det började med att jag vaknade och kollade upp om jag får skatteåterbäring eller restskatt, vilket resulterade i restskatt. Känns väl sådär med det är bara att punga upp, inget annat att göra åt! Sedan märkte jag att min lön inte rullat in än men förhoppningsvis kommer den snart. Så det var min morgon!
Nu till lite andra nyheter. Familjen jag skypade med igår tyckte inte att vi matchade så bra så dom släppte mig. Och det resulterade i att jag är ute på marknaden igen när det gäller att hitta mig en familj och ett hem, haha. Men det blir nog riktigt bra tror jag. Nu ska jag skriva min novell om Jerusalem på första århundradet, håller er uppdaterade!

Tjugofjärde mars

Sitter på skolan och gör ingenting. Ikväll ska jag åka och sola och senare Skypa med en familj. Skulle egentligen ha gjort det i lördags men tack vare lite tekniska problem blev det inte. Men ikväll blir det av! Får se om jag känner att jag vill gå vidare med denna familj eller inte, we'll see!

Om

Min profilbild

-

Hola! Jag heter Veronica och jag kommer från den lilla staden Piteå som ligger ganska högt upp i norr. Den 29 september beger jag mig till USA för att jobba som au pair i en stad utanför NYC som heter Greenwich. Här kan ni följa med på min resa och mitt livs äventyr.
RSS 2.0