Måndag 5 maj

 
Hej! Skolan var kort och gick fort, gjorde även bort min sista redovisning någonsin idag vilket var obeskrivligt skönt. Har även hunnit med tre timmars jobb och solning idag! Samtidigt som jag jobbade lyssnade jag på lite musik eftersom det var otroligt lite folk, och blev då otroligt taggad på Magaluf och livet, tar fan studenten snart.
 
Hur som helst så rullar allting på förutom att få mail från andra sidan atlanten. Washington-familjen sa att dom skulle höra av sig och nu börjar jag bli lite otålig, visst skypade vi i lördags, men sist hörde dom av sig nästan direkt efter vi pratat. Men det är bara att hålla tummarna, för ifall det visar sig att dom vill ha mig som deras au pair är chansen ganska stor att det blir i Washington jag hamnar! Men vi får vänta och se vad som händer! Nu ska jag sova, god natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

-

Hola! Jag heter Veronica och jag kommer från den lilla staden Piteå som ligger ganska högt upp i norr. Den 29 september beger jag mig till USA för att jobba som au pair i en stad utanför NYC som heter Greenwich. Här kan ni följa med på min resa och mitt livs äventyr.
RSS 2.0